Skip to content

MuRAL/LOCAL 2018 amb Va Jo

Compartir:

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

41072592_2110338379006025_1315733226488070144_n

 

Entre el 10 al 16 de setembre Jiser obre les seves portes per fer una celebració d’art urbà en el marc dels Tallers Oberts Poblenou i la Festa Major del Poblenou.

Aquest any, Va Jo ha estat el convidat per realitzar una nova intervenció al pati interior de la Cooperativa d’Habitatges de Bac de Roda.

* Jawher Soudani, aka Va Jo, és artista urbà i dissenyador gràfic, nascut el 1989 a Gabès, Tunísia. Després de finalitzar els seus estudis a l’Escola de Ciències del Disseny i Tecnologies a Tunísia, Jahwer Soudani, participa a diverses exposicions i performances col·lectives de l’escena nacional i internacional. Amb les seves propostes amb aerosol i pintura-collage, ha pres els carrers, els escenaris de la moda i de l’art, participant a programes d’intercanvi cultural com “Festi Graff” en 2012 a Senegal, “Rise up International” en 2013 a Jordània i Estat Units, “Grafiti Tounsi” en 2014 a França i a “SMUKIFICERING” en 2015 a Dinamarca. En 2017, realitza la seva primera exposició individual “Línies de Realitat”, un projecte de llarg alè i proper al seu cor. Polifacètic, ha col·laborat amb la marca de roba “Lablabi Sore” i ha debutat com a actor a pel·lícules com l’aclamada “The last of us” de Alaeddine Slim.

Aquesta acció compta amb la col·laboració de Cooperativa d’Habitatges Bac de Roda, La seixanta-set i Poblenou Crea, i el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Càtedra UNESCO de Diàleg Intercultural a la Mediterrània, de la Universitat Rovira i Virgili, Montana Colors i Hangar.org.

PROGRAMA
Dissabte 15 de setembre
– Vermut d’inauguració del MURAL/LOCAL. Hora: 12h30
– Espai infantil: graffiti i pintura. Hora: 17h

Diumenge 16 de setembre
– Portes obertes als Tallers Oberts de Poblenou des de les 12h fins a les 19h

 

Organizado por JISER Reflexions Mediterrànies

Compartir:

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
[crp

Aún no hay comentarios, ¡añada su voz abajo!


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Al Fanar en la redes​